Lúgos víz, méregtelenítés, méregtelenítő kúra

NANNA lúgos víz és struktúrált vízcsalád, salaktalanításhoz méregtelenítéshez és immunrendszer erősítéshez

Cégünkről


Az AQUA-PLASTECH Kft (1996) 1982-ben elkezdett családi vállalkozás szikvízgyártói, kisiparosi tevékenység által lerakott alapokra épült, 100%-ban magyar tulajdon.

A család és a cég állandó innovációs ténykedése, termékeink, szolgáltatásaink révén mára olyan elismertséget szerzett, ami nem csak a hazai berkekben, hanem országhatárokon is át ér. Hagyományokat teremtettünk a szikvíznek, mint Hungaricumnak, sok más ország területén. Komplett üzemeket telepítettünk a baltikum országaiba, Oroszországba, Kazahsztánba, a környező szomszédos országokba, Spanyolországban is termelnek a mi általunk gyártott technológiával és csomagolnak az ipari mintaoltalmat kapott flakonjainkba.

Kidolgoztunk 1996-ban egy szikvízgyártói technológiát, a hozzá szükséges eszközöket, valamint a csomagolást. Ezek birtokában létrehoztunk egy franchise rendszert, aminek ma a hazai régióban 48, külföldön is több mint 50 tagja van, az első magyar tulajdonú franchise rendszer voltunk Lengyelországban. Az egyetlen szikvíztermék ma hazánkban a D-Soda-Water, ami egységes minőségben és arculattal jelenik Magyarországon és külföldön egyaránt. Több mint 30 éve gyártunk olyan eszközöket, ami a szikvízgyártáshoz szükséges. Ma már szinte egyedül látjuk el a szikvízkészítőket alkatrészekkel, flakonokkal, rekeszekkel, ballonokkal.

Jelenleg Hajdúsámsoni telephelyünkön 4500 négyzetméternyi fedett területen 20-30 munkatárssal történik a termelés, raktározás. Több mint 20 mintaoltalmi bejegyzés fűződik a Darabos János névhez a Szabadalmi Hivatalban. A kutunk (210m) vize, ami elismert „Főnix” bio ásványvíz, Magyarország első biominősített ásványvize 11.000 éves, ezt palackozzuk a szikvízgyártáskor és ezt kezeljük elektromosan, ebből készülnek a strukturált vizeink, italaink is. 2011 Április elejétől ISO 22000-es élelmiszer biztonsági rendszert, 2013-tól komplett vállalatirányítási rendszert alkalmazunk.

Több mint tizenöt évvel ezelőtt a franchise rendszer kialakításakor, elismert ásványvizünk külömböző elektromos kezelése révén rájöttem, hogy a kezelés hatására, eddig nem ismert tulajdonságait tapasztalom a vizeknek. Ez a megállapítás adta a pénztárcát és időt, energiát nem kímélő lökést ahhoz, hogy a ma már késztermékként forgalomba hozott szenzációs élettani hatásokat segítő, előidéző termékeinket a maximumra fejlesszük. A vizeink/italaink élettani hatásai tekintetében számos területen bizonyítottak, a Pekingi olimpiára történő felkészülés során, a női kézilabda válogatott és a kajak kenu válogatott tagjai, Risztov Éva a Londoni olimpiai a felkészülés idején is ezeket a vizeket/italokat fogyasztották (a tejsavképződésben, az izomláz kialakulásában lehet gátló szerepe, stb).  Számos fogyasztói tapasztalati példa igazolja a pozitív életminőség javító hatásukat.
A strukturált lúgos italunk humánklinikai vizsgálatai most fejeződtek be, kiértékelése folyamatban, a részeredmények igen biztatóak.
Új innovációink, közzé tartozik, a világméretűvé vált jódhiány és szelén pótlása vizeink, italaink segítségével. Ezek a termékek a világon szinte egyedülállóként segítik az emberi szervezet jód-szelén utánpótlását.
Legújabb fejlesztésünk egy egyedi, szabadalmi mintaoltalom alá bejelentett higénikus műanyag raklap, élelmiszeripari üzemek és gyógyszergyárak számára. 

A Nanna víz/ital termékcsalád saját tervezésű, gyártású csomagolása egyedülálló, Európára védettek és a Hajdúsámsoni telephelyünkön gyártjuk.


Hajdúsámsoni telephelyünk látképe.


Referenciáink a szikvízgyártás és a szikvízgyártáshoz kapcsolódó eszközök területén:
legalább 2.000 hazai és külföldi szikvízkészítő, hazai regionális Coop-ok, Real boltok, egyéb kiskereskedelmi és vendéglátó egységek.

Az életminőséget pozitívan befolyásoló vizeink/italaink hagyományos kereskedelemben lévő termékeinek, már meglévő referenciái: Kiemelkedő referenciaként jelölöm meg a Magyarországi Coop hálózatot ahol regionális COOP-ra bontva, helyenként boltraszállítva is biztosítjuk termékeinket, az Auchan áruházlánci értékesítésünk évente 30%-al emelkedik. Bio boltok, fitness termek, Reál, és CBA boltok, Kerekes Kft (az ország egyik legnagyobb élelmiszer nagykereskedése) és más kiskereskedelmi és vendéglátó egységek palettáján is szerepelnek a termékeink.
Termékeink már megjelentek több külföldi piacon, így például Franciaország, Lengyelország, Románia, és Olaszország területén is.

A víztől eltérő, de szintén a prevenció, az életminőség javításának szolgálatában álló saját szabadalom a „Házi Mofetta” értágító zsák, érrendszeri megbetegedések kezelésére, gyógyítására. Óriási jelentősége, hogy nem helyhez kötött, bárki, egyénileg, bárhol használhatja. A speciálisan kialakított derékig érő nadrág (zsák) vízhatlan, gázhatlan anyaga biztosítja, hogy a gáz, a kezelés ideje alatt biztonságosan körbeveszi a testet és nem illan el.

Céljaink közé tartozik olyan termékek előállítása, ami a tudomány mai állása alapján a tudatos, egészségformáló, életminőségét javítani akaró fogyasztók igényeit hivatott kielégíteni. A következő Fodor József idézetnek megfelelően („Az egészségvédelem nem csak orvosi, de pedagógiai feladat is: többet nevelünk, kevesebbet kell gyógyítani”) tudatosítani, továbbadni tapasztalatainkat, segíteni a tudatosan javító életmódformálást.

Darabos család