Lúgos víz, méregtelenítés, méregtelenítő kúra

NANNA lúgos víz és struktúrált vízcsalád, salaktalanításhoz méregtelenítéshez és immunrendszer erősítéshez

Nyerj karácsonyi Kismama fotózást!

Karácsonyi nyereményjáték a Nannával, kismamáknak! Küldj be egy képet, szerezz minél több lájkot és tiéd a 2,5 órás fotózás!

A szépség és az egészség érték

A Nanna főtámogatóként lépett színe 2014-ben a Miss Hajdú-Bihar Szépségversenyen, melyen fontos feladata volt az egészség és a szépség megőrzése

Érdekvédelmi szervezet a funkcionális élelmiszerekért

Megalakult 2014. május 20-án a Funkcionális Élelmiszerlánc Terméktanács (FÉLT), melynek ötletadója, aktív szervezője cégünk, az Aqua-Plastech kft tulajdonos ügyvezetője, Darabos János.

Hogyan működik a jódos és szelénes Nanna víz?

A jód és szelén tartalmú Nanna víz tudományos leírása

A terhességi időszakban nélkülözhetetlen jód és szelén

A legtöbb nő arra vágyik, hogy anya legyen, és várja azt a pillanatot, amikor kiderül, hogy gyermeket vár. A fogantatást követően azonban megváltozik az élete, sokkal több tápanyagra, ásványi anyagra, nyomelemre van szüksége, hiszen fejlődő magzatának is

Gyomorégés - mit tegyünk ellene?

A gyomorégés egy rendkívül kellemetlen tünet. Valakinél ez a jelenség ritkábban, valakinél azonban sűrűbben, akár hetente többször is előfordul. Mi lehet a kiváltó oka és mit tehetünk a gyomorégés ellen?

Hogyan méregtelenít a víz?

A víz életünk egyik legnélkülözhetetlenebb eleme, élettani hatása pedig rendkívül sokrétű. Egy felnőtt ember szervezetének átlagosan 60-70 százaléka víz, amely folyamatosan cserélődik, ezért nagyon fontos a folyamatos folyadékpótlás - a méregtelenítés.

Életmódváltás: lépésről lépésre

Mit és hogyan változtassunk életmódunkon?

Stabilizált Oxigén - leggyakoribb kérdések

Stabilizált Oxigén - Az oxigén az aerob élet alapja. A szervezet számára szükséges oxigén egy harmadát tüdőn át, légzéssel, míg kétharmadát táplálékkal/az emésztőrendszeren át/veszi fel az emberi szervezet.

Miért és hogyan válasszunk funkcionális élelmiszert?

Az emberi egészség romlásának általános, két fő oka a nem megfelelő táplálkozás és az életmód. Általában igaz, hogy az ember életkora feléig azért költi a pénzét, hogy elveszítse egészségét, majd utána azért, hogy visszaszerezze azt.