Lúgos víz, méregtelenítés, méregtelenítő kúra

NANNA lúgos víz és struktúrált vízcsalád, salaktalanításhoz méregtelenítéshez és immunrendszer erősítéshez

A szépség és az egészség érték

A Nanna különös figyelmet fordít az egészség és a szépség megőrzésére. E cél lebegett szemünk előtt akkor is, amikor 2014-ben főtámogatóként vettünk részt a Nanna Miss Hajdú-Bihar szépségversenyen, melynek döntőjében 12 gyönyörű leányzó viaskodott a főnyereményért, egy miskolctapolcai hétvégéért.

A szépségverseny azonban nem csak a szépségről, vagy az egészségről szól. Elsődleges cél volt, hogy olyan, valóban Hajdú-Bihar megyében élő hölgyeket fedezzenek fel, akik egészséges, szép külsejük mellett intelligenciájukkal is a régió és a megye színvonalas szolgáltatásaira hívják fel a figyelmet. A társadalmi szerepvállalás, az alapítványoknak történő segítség (pl: Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány) ugyanolyan fontos meghatározója az eseménynek a kezdetek óta.

Az idei a 3. Nanna Miss Hajdú-Bihar szépségverseny, melyet a döntőbe jutottak egyhetes felkészítése előzött meg. Ennek során a lányok ellátásáról világszínvonalú Hajdú-Bihar megyei termékek gondoskodtak, így különösen fontos szerepet kapott a Nanna is. Büszkék vagyunk rá, hogy Nanna-vizeink hozzájárulhattak a szépség és az egészség megőrzéséhez, mely nem csak a modellalkatú fiatalok, hanem a sportolók, a kismamák és születendő gyermekük, valamint az idősebb korosztály, azaz az egész család javát is szolgálják a mindennapokban.

Gratulálunk a végső győztesnek, Váradi Annának, valamint udvarhölgyeinek: Örvendi Cintiának és Görög Fruzsinának!

Termékajánló

NANNA Lúgos víz

NANNA Lúgos víz

AquaAlfaLúgos víz, pH>10 1,6 liter
VitalpHLúgos víz, pH>9,5 1,6 liter

Lúgosítás hatásai:

- méregtelenítés

- lassítja az öregedést

- szabályozza a gyomorsavat

- a rákos sejtek elpusztulnak lúgos közegben